Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Generelt om aflastningstilbud

Rendbjerghjemmet tilbyder aflastning til hjemmeboende, udviklingshæmmede børn, unge og voksne på hverdage samt i weekender og ferier.
Opdateret 19.12.2017

Rendbjerghjemmet tilbyder aflastning til hjemmeboende, udviklingshæmmede børn, unge og voksne både på hverdage samt i weekender og ferier. 
Målet er at give jer som familie små pusterum i en travl hverdag. Samtidig giver aflastningsophold også vores udviklingshæmmede gæster et frirum. 
På Rendbjerghjemmet mødes gæsterne med ligestillede, får nye venner og indgår i nære fællesskaber. For gæster, der er kommet her i flere år, er hvert ophold et gensyn med nye og gamle venner. Venskaber som bevares også efter ophold på Rendbjerg.

Rendbjerghjemmet er gæsternes andet hjem og et alternativ til jeres private hjem. Det er en tryg base med nærvær og omsorg. Vi er her for gæsterne og skal ikke nå andet end dem. Vi planlægger aktiviteterne i forhold til gæsternes interesser, behov og muligheder. Nogle gange er det bare hygge og afslapning. Andre gange lege og spil. Eller det kan være ture og udflugter.

Rendbjerghjemmet er et aflastningshjem og ikke et behandlingstilbud. Vores primære fokus er på nærvær og omsorg med høj faglighed som fundament. Vi kan i visse tilfælde aftale særlige observationer og beskrivelser. Disse opgaver vurderes og aftales i hvert enkelt tilfælde.

Faciliteter:

  • Svømmehal med varmtvandsbassin, boblebad og alle former for hjælpemidler
  • Sanserum
  • Båden Marta sejler vi gerne på tur i i sommerhalvåret
  • Stor have med legeplads, trampolin, sandkasse, klatreborg, bålplads, cykelbaner og en stor kælke-bakke
  • Flere busser, som vi bruger til udflugter 
  • Skov og strand lige uden for døren

Stemningsbillede