Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Klub Mojn

Klub Mojn er STU Rendbjerg/Gråstens tilbud til de elever, der ikke har mulighed for at tage hjem
Opdateret 23.05.2017

Klub Mojn er STU Rendbjerg/Gråstens klubtilbud til de elever, der ikke har mulighed for at tage hjem, når STUs undervisning slutter kl. 13.15. Her handler det først og fremmest om hygge og socialt samvær.

Vi spiller brætspil og kort, laver små kreative aktiviteter, hører musik, ser tv og spiller spil på elevernes Ipads eller klubbens computere. Vi serverer kaffe og te, og de fleste elever medbringer en eftermiddags snack som frugt eller andet sundt.

Klub Mojn har lokale på STU Rendbjerg/Gråsten og er åben kl.13.15-16.00.

Du kan være sikker på at møde nogen, du kender. Det er nemlig personalet på STU Rendbjerg/Gråsten, der varetager personaledækningen af Klub Mojn.

Hvis du har brug for klubtilbud, kan du søge om bevilling fra kommunen hos din sagsbehandler.

Kørsel

De fleste elever, der benytter Klub Mojn, har brug for at blive kørt hjem i en af STU Rendbjerg/Gråstens to biler. Også her møder du kendte ansigter. Det er nemlig også Personalet på STU Rendbjerg/Gråsten, der kører eleverne hjem fra klub. Kørslen giver næsten altid lejlighed til gode snakke og hyggeligt samvær.

Kørslen er nøje tilrettelagt så vi, så vidt det er muligt, tilgodeser elevernes forskellige behov for hjemkørsel.

Vi kører pt. kl. 14.00 og ca. kl. 15. Kørslen tilrettelægges til elevens postadresse, og er en del af en kørselsrute. Da vi tilbyder kørsel i Aabenraa og Sønderborg kommune, bestræber vi os på, at en rute strækker sig til max. 1½ time. Altså tid nok til en god snak - men stadig overskuelig.

Al kørsel foregår i klub tiden mellem kl. 13.15 – 16.00, så personalet skal være tilbage på STU Rendbjerg/Gråsten senest kl. 16.00, hvor arbejdsdagen slutter.