Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

Huset

Udgangspunktet for vort arbejde på Rendbjerghjemmet er at alle gæster skal føle sig set og hørt.
Opdateret 19.12.2017

Rendbjerghjemmets hovedbygning, det gamle slot fra 1872, er noget helt særligt. Ikke kun på grund af de arkitektoniske rammer, men også fordi det er et hyggeligt hjem med omsorg, pleje og nærvær. Vi spiser sammen, hygger os med eftermiddagskaffe og nyder duftene fra køkkenet dagen igennem. De gæster, der kan, hjælper med at dække bord og rydde af i fællesskab. Vi gør meget ud af både at dyrke fællesskabet og give opmærksomhed til den enkelte gæst.

I Huset er der plads til 18 gæster ad gangen. Hver gæst har forskellige behov og kompetencer, så et vellykket aflastningsophold har mange nuancer. Fælles er, at alle har brug for at føle sig set og hørt og være en del af fællesskabet. Det er udgangspunktet for vores arbejde på Rendbjerghjemmet. 

Vi deler så vidt muligt gæsterne op efter alder og funktionsniveau, så de kommer til at være sammen med venner og ligestillede under hvert ophold. Mange gæster opbygger stærke venskaber og tilknytning til både hinanden, Rendbjerghjemmet og personalet.
Vi er stolte af at have personale, der bliver her i rigtig mange år, og som kender gæsterne rigtig godt. Det giver tryghed og genkendelighed og bidrager til den hjemlige atmosfære i huset.

Efter hver weekend laver vi aktivitetsbreve med billeder, som gæsterne får med hjem, så deres familie kan se, hvad de har lavet.

Stemningsbillede